40 uutta Bonava-kotia Turun Mälikkälään

Rakennustyöt Mälikkälässä ovat jo käynnistyneet.

TURKU. Bonava rakennuttaa Turun Mälikkälään Westparkin kotikortteliin talon, johon tulee 40 uutta asuntoa. Asuntojen pinta-ala tulee olemaan 32,5–85 m² ja huoneita asunnoissa 1–4.  Asunnot ovat jo myynnissä.

Työt kohteessa ovat jo alkaneet ja asunnot ovat valmiita loppuvuodesta 2018. Asunto Oy Turun Westparkin Kirsikka asettuu mäen päälle ja viimeistelee Westparkin asuinalueen.

Bonava Suomi Oy:n Turun aluejohtaja Hannele Suovo kertoo, että Bonava haluaa kuulla asiakkaiden toiveita ja panostaa viihtyvyyteen. Bonava toteutti keväällä 2017 asiakaskyselyn, johon kaikki saivat vastata.

− Asiakaskyselyn perusteella pihalle on tulossa ainakin iso terassialue grillikatoksineen ja mukavine oleskelualueineen. Asuntoihin on tulossa enemmän säilytystilaa ja yli 70 neliön asuntoihin erillis-wc, Suovo kertoo.

Suovo mainitsee myös alueen hyvät kulkuyhteydet ja naapuruston merkittävyyden.

− Tavoitteena on luoda sellaisia koteja ja naapurustoja, joissa ihmiset ovat onnellisia ja viihtyvät, Suovo sanoo.

Bonava on ruotsalainen rakennusalan konserni, joka irtautui NCC-konsernista ja listautui Tukholman pörssiin 9.6.2016. Samalla NCC Asuminen Oy vaihtoi nimensä Bonava Suomi Oy:ksi. Asuntorakennuttaja Bonava toimii Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 1 600 henkilön voimin. Bonavan liikevaihto oli vuonna 2016 noin 1,4 miljardia euroa.

Jaakko Väisänen