Kaarinan messut keräsivät 600 kävijää

Kaarinan messuilla riitti väkeä. Tapahtumaan syntyi kunnon jono, sillä sadalle ensimmäisille jaettiin ilmaiset tuoteämpärit. Kuva: Johanna Saarinen.

KAARINA. Kaarinan Yrittäjät järjestivät keskiviikkona 4. lokakuuta Kaarinan messut Vaparissa. Kaarinalaiset yritykset esittäytyvät kuntalaisille, järjestivät arvontoja ja pientä ohjelmaa kukin omalla messupisteellään. Sata ensimmäistä messuvierasta sai matkaansa ämpärit. Yhteensä messut keräsivät 600 kävijää.

Messujen pääkoordinaattori Samu Kaukoranta oli tyytyväinen messuihin.

– Kaikki meni todella hyvin. Paljon oli porukkaa, mikä on aina iloinen asia. Oli kiva, kun messupisteillä oli paljon maistatusta ja kokeilemista, joihin kuluttajat pääsivät tarttumaan, hän kommentoi.

Näytteilleasettajia oli mukana 36 ja lisäksi messujen sponsoreilla oli omat messupisteensä.

– Kaikki näytteilleasettajat olivat kaarinalaisia tai ainakin heillä oli vahva kytkös Kaarinaan, Kaukoranta kertoo.

Kaarinan messut järjestettiin nyt toista kertaa. Vuonna 2014 pidettiin hyvinvointitapahtuma, joka laajeni vuonna 2015 hyvinvointimessuiksi. Viime vuonna haluttiinkin tehdä jo ihan yleismessut ja samalla konseptilla jatkettiin myös tänä vuonna.

– Olemme päättäneet tehdä tästä perinteen, eli ensi vuonna on taas messut, lupaa Kaukoranta.

Turun Seutusanomien messupisteellä kerättiin lukijapalautetta ja juttuvinkkejä. Asteikolla 1–5 Seutusanomien keskiarvosanaksi tuli 4,1. Ääniä annettiin yhteensä 61 kappaletta.

Seutusanomien pisteellä oli myös arpajaiset, joissa arvottiin 20 euron lahjakortteja voittajien itse valitsemiin kaarinalaisiin liikkeisiin. Arvonnassa voittivat Tuula Ruuskanen ja Tiina Keinonen. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Tuula Ruuskanen osui messuille sattumalta.

– Viime vuonna menin messuille varta vasten. Tänä vuonna en ollut kuullut mitään koko messuista, mutta huomasin ne, kun olin hakemassa poikaani piirustuskerhosta. Oli tosi kivat messut ja paljon kaikenlaisia yrityksiä, hän kehuu.

Janica Vilen