MLL Paraisten yhdistys käynnistää perhemuskarin ja perhekahvilan Utössä

PARAINEN. MLL:n Paraisten yhdistys käynnistää perhemuskarin Utön saarella torstaina 7. syyskuuta.

– Toiminta on ollut toivottua saarella ja keskustelimme siitä MLL:n Paraisten yhdistyksessä. Yhdistyksen hallitus näytti toiminnan käynnistämiselle vihreää valoa. Onhan tämä ohjaajankin näkökulmasta aivan ainutlaatuista päästä tällaiseen miljööseen ohjaamaan toimintaa, toteaa ohjaaja Merika Tuononen. Tuononen on koulutukseltaan luokanopettaja.

Muskariin saavat tulla kaikki perheen pienimmät lapset yhdessä aikuisen kanssa. Yhdessä tutustutaan musiikin mielenkiitoiseen maailmaan leikin avulla: lauletaan, lorutellaan, rytmitellään, soitetaan ja kuunnellaan. Muskarin jälkeen voi jäädä kahvittelemaan ja leikkimään uuteen, käynnistyvään MLL:n perhekahvilaan. Perhekahvilaan osallistuminen on maksutonta.