Tangohuuma keräsi väen viime lauantaina Röölän rantaan

Laulusta vastasi Harri Kaitila.

NAANTALI. Utelias tangoyleisö täytti Rymättylän Röölän rannan heinäkuun viimeisenä lauantaina. Monen kuulijan odotukset toteutuivat, sillä Taistelevat tangot -konsertti tarjosi argentiinalaisen ja suomalaisen tangon helmiä.

Laulut tulkitsi tenori Harri Kaitila Tango del Norte -orkesterin säestyksellä. Yleisö sai kuulla Argentiinan kuuluisimman tangosäveltäjän, Astor Piazzolla musiikkia. Välillä yleisölle esitettiin Suomen tunnetuimpia tangoja verevillä argentiinalaisille tulkinnoilla.

Orkesterilla oli myös omia istrumentaaliosuuksia. Sen tulkinta tutusta La Cumparsitansta kirpaisi sielua. Illan musiikillista ilottelua ja verevää tulkintaa saapui kuuntelemaan lähes 300 tangon ihailijaa.

Yleisössä oli jopa argentiinalaisia sekä siellä asuneita.