Raisio Business Race yhdistää tulevaisuuden toivot ja menestystekijät

Raision kaupunginjohtaja Ari Korhonen ja Raision Yrittäjien puheenjohtaja Sami Aalto uumoilivat jo viime vuonna, että Raisio Business Racesta tehdään perinne.

RAISIO. Viime vuonna huiman suosion niin yrittäjien kuin opiskelijoidenkin keskuudessa kerännyt Raisio Business Race -kilpailu järjestetään nyt toista kertaa. Kilpailuun osallistuu 500 opiskelijaa ja kymmeniä työelämän edustajia torstaina 7. syyskuuta. Yrittäjät, yhdistykset ja julkishallinnon toimijat antavat opiskelijoille lyhyitä toimeksiantoja esimerkiksi yrityksen palveluista tai yleisesti työelämästä. Opiskelijat kilpailevat pienryhmissä paremmuudestaan ja päivän lopuksi suurimman pistepotin kerännyt joukkue voittaa.

Tapahtuman tarkoituksena on löytää tulevaisuuden menestystekijöitä niin nuorille kuin työelämän edustajille. Lisäksi opiskelijat tutustuvat Raision alueen yrityksiin sekä saavat kokemusta yrittäjyydestä. Kilpailuun osallistuvat opiskelijat ovat Rasekon Business-linjalta ja Raision lukiosta sekä Vaisaaren koulun 9.-luokilta.

Raisio Business Race toimii koko Raision kaupungin alueella. Tapahtuman pääjärjestäjinä ovat Raision kaupunki, YES Varsinais-Suomi ja Raision yrittäjät ry.