Teaterboulagen tuo Lillholmenin paviljonkiin lempeähenkistä rakkauskomediaa

Riddo Ridberg, Daniela Franzell ja Sam Sihvonen. Kuva: Henrik Zoom.

PARAINEN. Paraisten Lillholmenin paviljongissa saa ensi-iltansa tiistaina 27. kesäkuuta Teaterboulagenin Vem tar vem? -iskelmämusiikilla maustettu rakkauskomedia. Käsikirjoituksesta vastaa Daniela Franzell, ja musiikin säveltämisestä Riddo Ridberg.

Näytelmän keskiössä on sinkkumaajussi Lasse, joka on luopunut toivosta löytää “sitä oikeaa” elämäänsä. Hänen kaverinsa ilmoittaa Lassen Vem tar vem? -nimiseen TV-deittiohjelmaan, jonka johdosta hänen maatilansa täyttyykin lemmenkipeistä naisihmisistä, tanssiorkesterista, stressaantuneesta TV-tiimistä ja lihapadasta.

Näyttämöllä nähdään Sam Sihvonen, Anna Lindström, Elin Söderholm, Sanne Jahnsson, Frida Lassus, Skini Lindgård, John Lassus, Erja Lindell, Ritva-Leena Ehrnström, Jonny Randström, Yngve Sjöblom, Ida Ridberg, Daniela Franzell, Riddo Ridberg, Anton Mattsson ja Axel Mattsson. Orkesterissa soittavat Ida Wahtera, Anton Elmvik, Oliver Tschernij, Julia Andersson, Matti Ridberg ja Rebecka Pahlman.

Vuonna 1997 perustetulle paraislaiselle teatteriyhdistykselle kesän näytelmä on 21. järjestyksessään.

TSS

Esityskausi: 27.6.– 18.7.2017