Paikallisuutisia luettavissa Myllyssä

Kauppakeskus Myllyn 22 neliömetrin näytöltä pystyy lukemaan Turun Seutusanomien toimittamia paikallisuutisia.

YRITYSUUTISET. Kauppakeskus Mylly ja Turun Seutusanomat solmivat yhteistyösopimuksen, jonka myötä Turun Seutusanomien tuottamia paikallisuutisia on ollut jo kotvasen aikaa nähtävillä peräti 22 neliömetrin LED-screenistä. Myllyssä sijaitsevasta massiivisesta näyttötaulusta pystyy lukemaan päivittäin vaihtuvia uutisia.

Kauppakeskus Myllyn markkinointipäällikkö Suvi Vuohijoki on tyytyväinen syntyneeseen yhteistyöhön.

– Se on tosi hyvä asia, sillä meille tullaan asioimaan tunninkin ajomatkan päästä ja silloin seudulliset uutiset kiinnostavat laaja-alaisesti, Vuohijoki sanoo.

– Hienoa, että iso ja paikallinen toimija arvostaa paikallisia uutisia. Tämä on meille arvokasta yhteistyötä ja tämän ansiosta pystymme tarjoamaan ihmisille paikallisuutisia, joita he eivät muualta saa, Turun Seutusanomia kustantavan ML-Mediat Oy:n toimitusjohtaja Mika Leinonen sanoo.

Mylly uudistaa ja panostaa jatkossa digitaalisuuteen, sillä syksyn aikana kauppakeskukseen tulee 20 kappaletta 75-tuumaisia digipintoja, jotka parantavat tiedonvälittämisessä entisestään.

– Digipinnat auttavat meitä niin sisäisessä kuin ulkoisessa viestinnässä, mutta samalla pystymme myös liikuttamaan asiakasvirtoja kauppakeskuksen sisällä, Vuohijoki kertoo.

TSS