Turun Seutusanomat ja Naantalin seurakuntayhtymä tiiviiseen yhteistyöhön

Naantalin seurakuntayhtymän talousjohtaja Jorma Koivula ja ML-Mediat Oy:n toimistusjohtaja Mika Leinonen allekirjoittivat parivuotisen yhteistyösopimuksen.

Turun Seutusanomat ja Naantalin seurakuntayhtymä ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen. Jatkossa Naantalin seurakuntayhtymän Vesper-lehti ilmestyy Turun Seutusanomien välissä.

YRITYSUUTISET. Turun Seutusanomien ja Naantalin seurakuntayhtymän marraskuussa solmiman yhteistyösopimuksen sisältöön kuuluu seurakuntayhtymän Vesper-lehden ilmestyminen jatkossa Turun Seutusanomat Länsi -lehden mukana Naantalin alueen kotitalouksiin. Vesper on myös Naantalin noutopisteissä olevissa Turun Seutusanomissa. Seutusanomien Naantalin noutopisteet sijaitsevat K-Supermarket Ellenissä ja Ukko-Pekassa sekä K-market keskustassa sekä Rymättylän Salessa.

Turun Seutusanomat on alueella ainoa sanomalehti, jonka jakaa Posti. Postin jakelulla varmistetaan se, että Vesper tavoittaa seurakuntalaiset mahdollisimman kattavasti. Lisäksi Vesper ilmestyy jatkossa sähköisesti näköislehtenä Turun Seutusanomien yhteydessä.

Meille tämä yhteistyö luo paljon uusia mahdollisuuksia palvella Naantalin seurakuntayhtymää ja sen seurakuntia entistä paremmin tiedotus- ja viestintäkanavana sekä printissä että nettilehdessä, kommentoi Turun Seutusanomien päätoimittaja Janica Vilen.

Myös Naantalin seurakuntayhtymässä odotetaan innolla alkavaa yhteistyötä.

Olemme iloisia, että löysimme yhteistyökumppaniksemme paikallisen palveluntuottajan, jonka avulla pystymme palvelemaan seurakuntalaisiamme niin Merimaskussa, Naantalissa kuin Rymättylässäkin yhä paremmin. Meille on iso asia mm. se, että jatkossa seurakuntalaiset, joilla on postiluukuissaan tai -laatikoissaan mainoskielto, voivat napata lehden mukaansa kätevästi kauppareissulla. Myös laajentuva nettinäkyvyys on meille tärkeää, sanoo seurakuntayhtymän viestintäsihteeri Merttu-Mari Huoponen.

Turun Seutusanomien ja sitä kautta jatkossa myös Vesperin jakelun hoitaa Posti päiväpostin mukana torstaisin.

Ostamme Postilta ns. Premium-jakelun, eli lehti jaetaan aina erikseen päiväjakelussa kirjepostin mukana täyspeittona kaikkiin ilmestymisalueen kotitalouksiin. Näin lehtemme ei huku mainosjakeluiden sekaan, lisää Turun Seutusanomia julkaisevan ML-Mediat Oy:n toimitusjohtaja Mika Leinonen.