Raision Specsavers Optikko -liikkeelle uudet yrittäjät

RAISIO. Specsavers Raisio on siirtynyt uusien yrittäjien, Tanja Masalinin ja Elli-Noora Mäkelän omistukseen. He ovat molemmat työskennelleet aiemminkin Raision Specsaversilla: Masalin myymäläpäällikkönä ja Mäkelä vastaavan optikon roolissa.

Molemmat yrittäjät ovat innoissaan uusista haasteista ja odottavat tulevaa sormet syyhyten.

– Odotamme innolla pääsevämme yhdessä viemään Specsaversin liiketoimintaa eteenpäin Raisiossa. Paikallisen yrittäjyyden merkitys on täällä erittäin suuri, ja tavoitteenamme tulee olemaan paikallisen yrittäjyyden viestiminen raisiolaisille sekä lähikuntalaisille, Masalin kommentoi.

– Liikkeemme sijaitsee hyvällä paikalla Raision Myllyssä, ja toivotamme sekä vanhat että uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi silmälasiostoksille. Hyväntekeväisyys on myös meille tärkeää, ja olemmekin mukana Anna hyvän näön kiertää -kampanjassa, jossa olemme keränneet vanhoja silmälaseja Tansaniaan. Samalla tuemme Raision tyttöjen jalkapalloseuraa, Mäkelä lisää.

Specsavers vie vuosittain suomalaisten vanhoja silmä- ja aurinkolaseja apua tarvitseville. Tänä vuonna laseja lahjoitettiin aikavälillä 13.9.­–30.10.2016 yhteensä huimat 8 184 kappaletta ympäri Suomen.

Tansaniaan matkaavien lasien lisäksi Specsavers lahjoitti rahasumman kotimaiseen hyväntekeväisyyskohteeseen kullakin Specsavers-paikkakunnalla.