Joulu saapuu Merimaskuun -tapahtuma laajenee

Tunnelmia viime vuoden Joulu saapuu Merimaskuun -tapahtumasta Maamiesseurantalolla. Kuva: Sanna Pukema.

NAANTALI. Joulu saapuu Merimaskuun -tapahtuma jalkautuu tänä vuonna kahteen eri osoitteeseen samaan aikaan. Lauantaina 26. marraskuuta klo 11–16 Villa Augustassa eli Merimaskun entisessä kunnantalossa on luvassa pientä purtavaa á la JJ De Nier, joululahjavinkkejä sekä sisustusideoita. Myös joulumuori vierailee tapahtumassa lasten iloksi.

Merimaskun Maamiesseurantalossa järjestetään sen sijaan klo 11–15 koko perheen perinteiset Joulumyyjäiset. Tapahtumassa on lasten joulupaja, musiikkia, arvontaa ja puffetti. Joulupukki saapuu tervehtimään markkinakävijöitä klo 13 Korvatunturilta asti.

Tapahtumien järjestäjinä ovat merimaskulaisista yhdistysaktiiveista koostuva Hynttyyt yhteen -ryhmä, paikalliset yhdistykset ja yritykset.

TSS