Eija Vilpas perui tulonsa Naantaliin, mutta sen sijaan hänet nähdään joulukuussa Raisiossa

Eija Vilppaan tähdittämän Yötön yö -komedian Naantalin näytös on peruttu huonon ennakkomyynnin vuoksi, mutta Raisiossa päästään nauttimaan Vilppaan hersyvästä huumorista 4.12. Myös Seutusanomien Facebook-arvonnan voittaja pääsee katsomaan Raision esityksen Naantalin sijaan.

RAISIO. Fakta homma ja Hynttyyt yhteen -komediasarjoista tuttu Eija Vilpas nähdään Raisiossa sunnuntaina 4. joulukuuta, kun Martinsalissa esitetään komediaa Yötön yö. Vilppaan ja hänen poikansa Valdemar Virtasen sekä Tiia Lousteen tähdittämä komedia on Vilppaan itsensä käsikirjoittama ja Arja Pessan ohjaama.

Yötön yö on ratkiriemukas komedia hersyvistä juhannuskommelluksista.

Komedian tapahtumat keskittyvät sisarusten, amatöörikirjailija Seijan ja opettaja Sinikan, yhteiselle perintömökille, jonne ovat tulossa myös Sinikan mies ja poika sekä Seijan kovin nuori poikaystävä. Tarkoitus on viettää perinteinen juhannus taikoineen, kokkoineen, makkaranpaistoineen – mutta kuinkas käykään? Yllätys yllätyksen perään muuttaa kaiken, työryhmä kertoo.

Eija Vilppaan karjalaista verenperintöä lienee kiittäminen siitä, ettei räväkän blondin huumori osoita kuihtumisen merkkejä, vaikka mittarissa on jo 59 vuotta.

Jäin eläkkeelle Helsingin kaupunginteatterista vuonna 2015 ja nautin nyt täysin siemauksin keikkailusta, kertoo Vilpas.

Yötön yö on saanut kiertueellaan positiivisen vastaanoton.

Siitä on tykätty kovasti ja olemmekin esittäneet sitä mitä moninaisimmissa paikoissa, yksityisistä kodeista tuhannen hengen saleihin. Ulkona, sisällä ja navetan vintillä. On hienoa kokea erilaisia tiloja. Jokaisessa on oma tunnelmansa, Eija Vilpas pohtii.

Komedia soveltuu koko perheelle.

TSS

  • Aiemmin Seutusanomien nettilehdessä julkaistu juttu Naantalin näytöksestä on poistettu epäselvyyksien välttämiseksi.