Raisiossa uusi koko perheen harrastus: Perhepartio!

RAISIO. Raisiossa on syksyn aikana mahdollisuus osallistua uuteen koko perheen harrastukseen. Perhepartiossa lapset ja vanhemmat pääsevät toimimaan yhdessä muiden perheiden kanssa sekä samalla seikkailemaan luonnossa ja tutustumaan partiotoimintaan.

Harrastukseen voivat osallistua kaikki Lounais-Suomen alueen perheet, eikä vanhemmilla tarvitse olla entuudestaan tietoa partiotoiminnasta. Lapsien kanssa toimintaan voi osallistua myös vaikkapa isovanhemmat tai muut sukulaiset.

Perhepartio tarjoaa aktiivista yhteistä aikaa sekä ulkoilua oman porukan kesken, jossa samalla tapaa uusia ja vanhoja kavereita niin lapset kuin aikuisetkin, kertoo Viljo Mannerjoki paikallisesta Jokikylän Pojat -lippukunnasta.

Jokikylän Poikien perhepartioryhmä käynnistyi syyskuussa. Ensimmäisellä kerralla tutustuttiin ja suunniteltiin tulevaa, sillä asioita tehdään perheiden toiveiden mukaan. Lokakuussa ohjelmassa oli patikointiretki, joka huipentui vaahtokarkkien paistamiseen nuotiolla.

Marraskuussa teemme omat partiohuivit kaikille, kertoo Mannerjoki.

Yhteisissä tapaamisissa toimitaan paljon luonnossa sääolosuhteiden salliessa. Toiminta on suunnattu pienten 3–7-vuotiaiden lasten perheille. Virallisesti huivikaulaisiin voi liittyä ensimmäiselle luokalle mentäessä.

Jokikylän Poikien perhepartioryhmä kokoontuu joka kuukauden toinen lauantaiaamupäivä. Kokoontumiset kestävät noin kaksi tuntia.

TSS