K-Marketin ja Red Bullin järjestämän kilpailun voitto Ruskolle: Kim Enholm lähtee palkintomatkalle Australiaan seuraamaan ralleja!

RUSKO. Arpaonni suosi K-Market Ruskon asiakasta Kim Enholmia. Hän pääsee marraskuussa seuraamaan Australian rallin viimeistä osakilpailua.

Vain kaksi tölkkiä Red Bullia toi K-Market Ruskon asiakkaalle, Kim Enholmille voittomatkan Australiaan. Enholm pääsee seuraamaan paraatipaikalta Australian rallin viimeistä osakilpailua, jossa on mukana myös suomalaiskuljettaja Jari-Matti Latvala. Latvala taistelee Australiassa koko sarjan kakkospaikasta.

– Yllätyin kovasti voitosta. Lähdemme vaimon kanssa marraskuussa katsomaan kisaa. Seuraan rallia jonkin verran, emmekä kumpikaan ole vielä käyneet Australiassa, joten senkin puolesta, olen erittäin iloinen voitosta, kertoo Kim Enholm.

Palkintomatka luovutettiin voittajalle keskiviikkona 12.10. Luovutustilaisuudessa olivat paikalla voittajan lisäksi kilpailun järjestäjien edustajat: K-Market-kauppias Tomi Kotiranta ja Red Bullin Wings Team.