Joel Hallikainen mukana Raision seurakunnan miestenillassa

RAISIO. Raision seurakunnassa järjestetään Miesten iltavapaa -tapahtumia miehille. Mukana seurakunnan miesten toiminnassa on myös musiikkitaivaan paikallinen tähti Joel Hallikainen, joka isännöi seuraavaa Miesten iltavapaa -tilaisuutta keskiviikkona 26. lokakuuta klo 18 Raision seurakuntatalossa. Illan aikana kuullaan musiikkia ja puheenvuoroja ja myös avoimeen kommentointiin ja keskusteluun on aikaa ja mahdollisuus. Ilta päättyy yhteiseen iltapalaan.

Keväällä seurakunnassa järjestettiin Miesten iltajuoksuja ja Äijät puntarilla -tilaisuuksia. Tänä syksynä luvassa on myös uutta, erityisesti miehille suunnattua ohjelmaa, jonka tarkoituksena on avoimessa ja rennossa ilmapiirissä tuottaa iloa ja antaa voimaa miesten arkeen.

Ensi keskiviikkoisen illan yhtenä teemana on ”Isä”. Jokaisella miehellä on isä, ja moni mies on isä itsekin. Ja aivan kaikkien löydettävissä on myös Taivaallinen Isä. Joel Hallikainen laulaa ja puhuu näistä aiheista ja kertoo omasta miehen tiestään musiikkinsa lomassa, seurakunta tiedottaa.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikenikäisille miehille, myös etsijöille ja epäilijöille, vakaumuksesta riippumatta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

TSS