Turkuhallista tuli Gatorade Center

YRITYSUUTISET. Valtavia uudistuksia kesän aikana kokenut Turkuhalli tunnetaan jatkossa nimellä Gatorade Center. Hartwall toimii Suomessa Gatorade-brändin yhteistyökumppanina. Sopimuksen myötä Centerin palveluvalikoimasta löytyy entistä monipuolisemmin Hartwallin tuttuja virvoitusjuomia, vesiä ja alkoholijuomia.

Lisäksi Atriasta tulee yksi HC TPS:n ja halliyhtiön pääyhteistyökumppaneista. Sopimuksen myötä Gatorade Centerin palveluvalikoima uudistuu Atrian laadukkailla tuotteilla.

Kiinteistö Oy Turun Monitoimihallin toimitusjohtaja Anu Kurkilahti-Haartemo uskoo yhteistyökumppanuuksien tuovan molemminpuolisia mahdollisuuksia. Myös HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Mika Eskola on innoissaan yhteistyöstä.

Olemme todella innoissamme uusista yhteistyösopimuksistamme Hartwallin ja Atrian kanssa. Molemmat yhtiöt ovat maassamme merkittäviä toimijoita. Haluamme osaltamme edistää heidän näkyvyyttään ja asemaa niin Varsinais-Suomessa kuin valtakunnallisestikin, hän kommentoi.

Seppo Salkoharju, Hartwallin ravintolakanavan myyntijohtaja pitää Gatoradea luontevana valintana nimikumppaniksi, sillä kyseessä on maailman suosituin urheilujuoma.

Haluamme olla mukana luomassa tunnelmaa ja tarjoamassa elämyksiä sekä hyvää fiilistä katsomossa, hän kertoo.

Atria Suomi Oy:n Food Service myyntijohtaja Tuomas Sorri haluaa, että kaikissa Gatorade Centerin tapahtumissa toteutuu ”Hyvä ruoka – parempi mieli” -periaate.

On mahtavaa olla mukana tarjoamassa onnistuneita elämyksiä uudistetussa Gatorade Centerissa. Atrian valikoimasta löytyy sopivia vaihtoehtoja erilaisiin tilaisuuksiin ja tarpeisiin. Yhteistyössä ammattitaitoisen keittiötiimin kanssa vierailijat saavat makuelämyksiä, hän kommentoi.

Turkuhallissa valmistuu piakkoin merkittävä uudistusprojekti. Täysin uusitun äänentoiston lisäksi luvassa on uusi katsomoravintola ja kaksi uudistettavaa ravintolatilaa. Lisäksi perheet ja liike-elämä tullaan huomioimaan entistä paremmin. Uudistuksen kokonaiskustannukset kipuavat yli kolmen miljoonan euron.

Uudistunut halli esitellään ihmisille 16. syyskuuta, kun liigakausi alkaa.

Silloin jatketaan siitä, mihin viime kaudella jäätiin, eli kohdataan Kärpät. Siinä jo on faneille jännitystä. Sen lisäksi on tulossa elämysottelu, jossa nähdään Amerikan mallia ja jännitystä. En ole koskaan ollut Suomessa sellaisessa jääkiekko-ottelussa, joka nyt nähdään, Eskola kommentoi Seutusanomille elokuussa.

Avajaisissa nähdään myös paljon jääkiekkolegendoja, muun muassa kaikki, joiden pelinumerot on jäädytetty hallin kattoon: #3 Timo Nummelin, #8 Juhani Wahlsten, #16 Rauli Tammelin ja #23 Hannu Virta.

Syyskuisten avajaisten lisäksi luvassa on vielä Hall of Fame -osaston avajaiset 1. lokakuuta.

Janica Vilen