Nella Keski-Oja Littoisista on Tylkkärin uusi päätoimittaja

Nella Keski-Oja päätoimittaa nykyään Turun Ylioppilaslehteä. Apunaan hänellä on pari toimittajaa ja suuri joukko avustajia.

YLIOPISTO. Turun yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto on elokuussa valinnut Turun ylioppilaslehden uudeksi päätoimittajaksi Nella Keski-Ojan. Valinta oli yksimielinen ja lehden johtokunnan esityksen mukainen.

Keski-Oja on tiedotusopin kandidaatti Tampereen yliopistosta ja opiskelee Turun yliopistossa kauppatieteitä. Hänen kokemuksensa viestintäalalta on laaja. Keski-Oja on aiemmin työskennellyt muun muassa valokuvaajana, toimittajana ja toimitussihteerinä. Kotoisin hän on Turun nurkilta Littoisista.

Keski-Oja valittiin tehtävään erityisesti lehteä koskevien kehitysideoiden sekä ylioppilaslehden rooliin ja funktioon liittyvien ajatusten perusteella.

Olen todella innoissani uudesta tehtävästäni, jossa saan käyttää koko osaamistani! Päätoimittajana tavoitteeni on kirkastaa lehden konseptia ja tuoda Tylkkäriä entistä lähemmäs opiskelijoita, Keski-Oja kommentoi uutta tehtäväänsä.

Luvassa on monenlaisia muutoksia:

Printtiin tuon entistä enemmän kampusuutisointia. Tähän asti lehdessä on käsitelty paljon yhteiskunnallisia ja kulttuuripuolen ilmiöitä. Jatkossa keskitytään enemmän opiskelijoita suoraan koskettaviin paikallisiin asioihin, jotka eivät ehkä ylitä uutiskynnystä muissa medioissa. Lisäksi esittelemme Turun yliopiston opiskelijoiden tekemää tutkimusta aiempaa enemmän, päätoimittaja linjaa.

Vastapainoksi paikallisuudelle hän suunnittelee yhteistyötä muiden Ylioppilaslehtien kanssa.

Lisäksi hän aikoo panostaa sosiaaliseen mediaan.

Jo edellinen päätoimittaja vei lehden someen ja aion jatkaa sitä työtä. Jatkossa luvassa on enemmän pelkästään somea varten tehtävää sisältöä, kuten kuvareportaaseja kampuksen tapahtumista, hän valottaa suunnitelmiaan.

Turun Ylioppilaslehti ilmestyy yhdeksän kertaa lukuvuoden aikana. Ensimmäinen Keski-Ojan päätoimittama lehti ilmestyy 30. syyskuuta.

Janica Vilen