NaisSunday valloittaa Naantalin Urheilutalon 2.10.

NaisSunday-työryhmässä on aktiivisesti ollut mukana 10–15 naantalilaista naisyrittäjää. Suunnittelupalavereja on pidetty esimerkiksi VG Playersissa. Kuva: Ragip Önsoy.

NAANTALI. Naantalin naisyrittäjien järjestämä NaisSunday tekee paluun entistä ehompana ja laajempana. Samalla tapahtuma-ajankohta vaihtuu keväästä syyspuolelle. Sunnuntaina 2. lokakuuta klo 12–16 Naantalin Urheilutalolla pidettävässä ohjelmallisessa myyntitapahtumassa on tarjolla muun muassa paikallisia kauneus- ja terveysalan palveluita, herkkuja, musiikkia, muotia sekä arpajaiset.

– Muotinäytöksessä esitellään syksyn ja talven muotia. Lisäksi ohjelmassa on elävää musiikkia ja mukavaa yhdessäoloa, Mainostoimisto Tyylimyllyn Leena Saari sanoo.

Kahdeksas Kanava Oy:n yrittäjänä toimivan Naantalin Yrittäjien puheenjohtaja Kristiina Sunellin mukaan koko tapahtuma toteutetaan Osta Aurinkokaupungista -teemalla.

– Tapahtumalla tuodaan esiin Naantalin monipuolista palvelutarjontaa ja ammattiosaamista eri aloilta, Sunell kommentoi.
– Muotinäytöksen vastuuhenkilönä toimiva Muotikulma Krissen Irma Juslenius tuo tapahtumassa esille naantalilaiset muotialan yritykset, joita on yllättävän paljon kaupungissamme, jatkaa Sunell.

Kävijöille tapahtuma on ilmainen, näytteilleasettajilta peritään maksu. 12.9. mennessä ilmoittautuminen on edullisempaa.

– Myös miespuoliset yrittäjät ovat tervetulleita, yrittäjät muistuttavat.

Tapahtumaa järjestävien naisyrittäjien ydinryhmässä on suunnittelupalavereissa ollut noin 10–15 yrittäjää.

– Päätimme siirtää tapahtuman keväältä syksylle, koska keväällä on muutakin tapahtumaa. NaisSunday voisi sen sijaan tuoda tullessaan energiaa ja valoa pimenevään syksyyn, Suutariesterin Maarit Lievejärvi toteaa.
– Tarkoituksena on järjestää eri vuodenaikoihin sopivia tapahtumia pitkin vuotta, lisäävät Saari ja Lievejärvi.

Kahvilabuffetia NaisSundayssa pitää naantalilainen Cafe Akseli. Suunnitelmissa on myös tuoda tarjolle Maikki Lambergin uuniperunoita Merimaskusta. Tilaisuuden juontaa vuoden 2016 unikeoksi valittu rymättyläläinen Lassi Lähteenmäki.

Katariina Mäkinen-Önsoy