S-marketin ensimmäinen viikko sujui yli odotusten Kaarinassa

Kaarinan uusi S-market avattiin 19.5. Myymälä on saanut paljon positiivista palautetta, mutta parkkipaikkoja asiakkaat olisivat toivoneet enemmän.
S-marketin marketpäällikkö Minna Seppälä on erityisen tyytyväinen S-marketin laajaan palvelutiskiin.
S-marketin marketpäällikkö Minna Seppälä on erityisen tyytyväinen S-marketin laajaan palvelutiskiin.

KAARINA. Kaarinan keskustaan avattiin 19. toukokuuta uusi S-market. Ensimmäinen viikko sujui yli odotusten.

– Meillä oli todella mahtava avajaispäivä. Tupa oli täynnä aamusta iltaan. Lola Odusoga oli juontamassa ja lisäksi täällä oli paljon tuote-esittelijöitä, Onni-Orava, kahvitusta ja kaikenlaista. Ihmiset ovat ottaneet meidät todella hyvin vastaan. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta valikoimastamme ja iloisesta henkilökunnastamme. Parkkipaikasta taas olemme saaneet vähän noottia. Meillä on 108 autopaikkaa, mikä on kyllä liian vähän ruuhka-aikoja ajatellen, kertoo marketpäällikkö Minna Seppälä.

Kyseessä on Turun Osuuskaupan 19. S-market. Se työllistää 24 henkilöä.

Valikoima sisältää kaikkinensa noin 17 000 eri tuotetta, joista noin 7 000 on tuoretuotteita. Lisäksi myymälässä on 12 metriä pitkä palvelutori ja sen lisäksi konsulenttipisteitä, joista saa päivittäin esimerkiksi erilaisia juustoja. Erityisesti Seppälä on tyytyväinen S-markettinsa palvelutoriin.

– Se on laajempi kuin monen tämän kokoisen kaupan palvelutiskit. Valikoima on lähes Prisman tasolla. Suurimman osan tuotteista toimittaa meidän oma Kulman Keittiö, Seppäle esittelee.

Myyntitilaa S-marketilla on noin 2000 neliötä. TOK:n omistamassa talossa on vuokralla myös LähiTapiola. Ulkoseinältä löytyy Otto-automaatti.

– Aulassa on vielä tyhjääkin tilaa. Siihen on ajateltu ottaa jossain vaiheessa joku kumppani, mutta asia on vielä auki, Seppälä sanoo.

Janica Vilen