KAARINA. Lauantaina 28. toukokuuta vietettiin Piikkiö Päiviä 30. kerran. Tapahtuma keräsi Piikkiön keskustaan satoja ihmisiä paistattelemaan päivää, nauttimaan musiikista ja muusta ohjelmasta sekä tekemään ostoksia.

Piikkiö Päiviä yli 20 vuotta juontanut ”Piikkiön ääni” Hannu Vuorinen palkittiin pitkästä juontajan urastaan.
– Hyvältä tuntuu. Tämä on aina mukava ja kotoisa tapahtuma, kun lähes kaikki ihmiset ovat tuttuja. Piikkiö-päivien paras puoli onkin juuri se, että se kerää kerran vuodessa yhteen kaikki ihmiset, jopa pois Piikkiöstä muuttaneet tulevat usein tänne, kiittelee Vuorinen.

Piikkiö Päiviä olivat viettämässä myös piikkiöläinen 9-vuotias Sanni Ratia ja hänen äitinsä Minna Ratia.
– Ollaan syöty jätskiä ja metrilakuja. Ollaan nähty Ville Viikinki, lampaita ja alpakoita. Nyt tultiin askartelemaan. Tästä tulee linnunpönttö, kertoo Sanni Ratia ja näyttää lähes valmista askarteluaan.
– Täällä on todella kivasti ohjelmaa lapsille. Olemme käyneet monena vuonna, Minna Ratia jatkaa.

Janica Vilen