Kerttulan liikuntahallin peruskorjaus alkanut

Halli suljettuna 9.5.–16.9.

RAISIO. Vuonna 1987 valmistuneessa Kerttulan liikuntahallissa on aloitettu mittava ja kolme vuotta kestävä peruskorjaus. Halli joudutaan sulkemaan kesäisin töiden vuoksi, mutta hallin normaali talvikäyttö pyritään remontin aikana takaamaan.

Tänä vuonna remonttia tehdään huhtikuusta lokakuulle ja halli on suljettuna 9.5.–16.9. Tuona aikana korjataan puku- ja pesutilojen pinnat ja uusitaan halliosan vesikatto. Salaojien ja sadevesiviemäreiden korjaustöitä on jo tehty ja niiden pintatyöt tehdään syksyllä.

Vuonna 2017 remonttia tehdään toukokuusta lokakuulle. Kesän aikana uusitaan kaikki loput vesikatot, valaistus ja sähköasennukset, salin seinä- ja kattopinnat ja yläkatsomot. Lisäksi neuvottelutilaa laajennetaan ja kaikkien oheistilojen pinnat korjataan.

Remontti jatkuu vielä kesällä 2018, jolloin korjataan salin lattia ja aula- ja kahviotilojen pinnat ja uusitaan alakatsomot.

Mittavan peruskorjauksen ja liikuntainvestoinnin kustannusarvio on yli 3,25 miljoonaa euroa (alv 0 %). Hankkeelle on myönnetty 750 000 euroa opetus- ja kulttuuriministeriön avustusta.