AutoSaloon valtaa 16.–17.4. Turun Messukeskuksen

TAPAHTUMAT. Turun Messukeskuksessa toista kertaa järjestettävät AutoSaloon-ajoneuvomessut 16.–17.4. viettävät tänä vuonna viisivuotista taivaltaan. Alun perin Salossa käynnistetyt messut muuttivat viime vuonna Turkuun, jolloin tapahtuman pääteemoiksi nousi ympäristöystävällisemmät tavat liikkua.

Vuoden 2016 teemoina ovat moottoriurheilu ja puhtaat teknologiset ratkaisut nyt ja tulevaisuudessa, superautojakaan unohtamatta.

– 5-vuotisjuhlanäyttelyn kunniaksi olemme saaneet käyttöön entistä enemmän halleja. Esittelyssä on mm. B-ryhmän ralliautoja, amerikkalaisia autoja sekä E-Wheels-ajoneuvoja. Lisäksi luvassa on driftingautojen näyösajo ja CarWalk, AutoSaloon-messujen tapahtumavastaava Niko Peltola kertoo.

AutoSaloonin yhteydessä järjestetään Suomen ensimmäiset CleanTech – Puhtaan liikkumisen -messut, jotka sijoittuvat messukeskuksen auditorioon. CleanTech messupäivä on lauantai ja ovet auditorioon avautuvat samaan aikaan AutoSaloon-messujen kanssa.

Katariina Mäkinen-Önsoy