KUVATAIDE. Kuvataiteilija ja laulaja-lauluntekijä Jim Landon tuo huhtikuussa akvarelleja Raision Kirjastotalon Aulagalleriaan. 4.–28. huhtikuuta esillä olevan näyttelyn nimi on In the small world. Vuonna 2015 hän julkaisi samannimisen albumin, jonka lauluissa soivat nyt nähtävän näyttelyn työt.

– Tämä vesiväriteosten näyttely kuuluu sarjaan lauluja, joista muotoutui albumi In the small world. Maalaukset paljastavat pilkahduksia Suomen, Englannin, Kreikan ja Ranskan maisemista antaen vihjeen siitä harmoniasta, joka voisi olla saavutettavissa erilaisten näkökulmiemme välille, Jim Landon tiivistää.

Englannista kotoisin oleva Jim Landon asuu enimmäkseen Ranskassa ja Suomessa. Hän esittää usein laulujaan yksin ja säestää itseään kitaralla. Ranskassa hänellä on oma yhtye.

– Laulut ovat maalauksia ja maalaukset ovat lauluja. Inhimillisen luovuuden pienessä maailmassa ne ovat yhtä tärkeitä kuin kaikki muukin, mitä meillä on. Ne voivat jopa kylvää rauhan siemenen, hän kiteyttää.