Kultanummiturnaukseen odotetaan 3 000 pelaajaa ja 10 000 katsojaa

JALKAPALLO. Nuorten jalkapalloilijoiden iloksi LTU Jalkapallo järjestää keväiseksi perinteeksi muodostuneen Kultanummiturnauksen 8.–10.4. nyt jo 32. kertaa. Kyseinen spektaakkeli käynnistää kevään ja kesän turnausrumban, ollen itse kevään suurin jalkapallotapahtuma. Katsojia odotetaan viikonlopun aikana tulevan noin 10 000.

Tänä vuonna viheriöt niin Kaarinan kuin lähikuntienkin alueella tulee valtaamaan 190 joukkuetta, yli 3000 pelaajaa ja noin tuhat toimihenkilöä. Ikähaarukka vaihtelee niin katsojien kuin pelaajienkin keskuudessa. Pelikentille pääsevät pelaajat F07:sta ylöspäin aina A-junnuihin asti. Joukkueita on tulossa jopa Oulusta asti.

Turnauksen kolmestatoista kentästä kaksitoista on kumirouhekenttiä. Kenttien laidalla jalkapallokansaa kestitsee puffetit.