Nyt on vielä melkein kuukausi aikaa kirjoittaa ja yksikin sivu riittää!

NAANTALI. Kotiseutuyhdistys Vallis Gratiae ry:n järjestämä Naantali-aiheinen kirjoituskilpailu ”TARINOITA NAANTALISTA” jatkuu vielä helmikuun loppuun saakka.
Kirjoituskilpailu on kaikille avoin. Tyylilaji ja kerrontatapa ovat vapaat. Parhaat 10–30 kirjoitusta julkaistaan ”Tarinoita Naantalista” -kirjana 23.8.2016 Naantali-päivän juhlatilaisuudessa. Julkaistujen tarinoiden kirjoittajat saavat kukin paljon huomiota, mainetta ja kunniaa sekä kolme vastapainettua kirjaa, joissa on mukana oma kirjoitus. Kirja tulee myös myyntiin.

Kilpailun palkintolautakuntana toimii Vallis Gratiae -yhdistyksen johtokunta. Palkintolautakunnan puheenjohtaja on kustannusosakeyhtiö Fandonia Oy:n hallituksen puheenjohtaja, tietokirjailija Anne Pentti.

Kilpailuohjeet:

Etsimme 1–20 sivun mittaisia tarinoita, joiden aiheena on Naantali. Tyylilaji ja kerrontatapa ovat vapaat. Voit kirjoittaa omista tai läheistesi muistoista, sukutarinan, fiktiota, kalajutun, sadun, runoja tai vaikka kummitustarinan, kunhan tarina liittyy Naantaliin.
Kilpailu on avoin kaikille ja kaikenikäisille naantalilaisille. Voit yhtä hyvin olla kokenut kirjoittaja tai innostunut vasta-alkaja, kunhan kilpailuun lähettämääsi tekstiä ei ole aikaisemmin julkaistu missään muodossa.
·        Kirjoituskieli on suomi.
·        Käsikirjoitusten on oltava perillä viimeistään 29.2.2016. Käsikirjoitukseen merkitään kirjoittajan nimimerkki ja ikä. Haluamme julkaista kaikenikäisten naantalilaisten tekstejä.
·        Kilpailutyön mukana toimitetaan nimimerkin paljastava kirjekuori, jonka sisällä on kirjoittajan nimi, osoite ja puhelinnumero sekä sähköpostiosoite.
·        Käsikirjoitukset lähetetään osoitteeseen Fandonia Oy, Rantahaantie 46, 21160 Merimasku. Kuoreen tulee laittaa merkintä ”Tarinoita Naantalista”.
·        Kilpailumateriaaleja ei palauteta, älä siis lähetä alkuperäistä käsikirjoitusta. Kirjoittajan tulee varautua pyydettäessä lähettämään tekstinsä sähköisessä muodossa.
·        Tekijänoikeudellisista syistä kaikki käsikirjoitukset, jotka eivät päädy julkaistavaan kirjaan, tuhotaan kilpailun ratkettua.
·        Voittajille, eli julkaistavien tekstien kirjoittajille ei makseta tekijänoikeuspalkkiota.
·        Tekstit tulee kirjoittaa A4-kokoisille arkeille kirjasinkoolla 12 ja rivivälillä 1,5.
·        Kilpailun järjestäjä varaa oikeuden kustannustoimittaa voittajien tekstit lopulliseen julkaisukuntoon.