Mattelmäen kesäteatteri Kaarinassa esittää näytelmän Varasta ennen

Vauhtia ja vallattomia tilanteita tarjoilevat Teatteri Terve Tytön moniottelijat kuvassa vasemmalta Emmi Lovén, Laura Hurme ja Kati Urho.

TEATTERI. Mattelmäen kesäteatterin mökkikylässä tapahtuu jälleen, kun Varasta ennen -näytelmä saa ensi-iltansa 21. heinäkuuta. Tiluksille haudattu ryöstösaalis saa roiston jos toisenkin liikekannalle, mutta heti alkuun etsintöjä hidastavat alueella jylläävät rakennustyöt. Kaiken keskiössä seikkailevat viime kesästä tutut veljekset Kauno ja Mauno sekä tällä kertaa myös heidän veljensä Pikku-Rauno. Mutta miksi puskissa hiippailee outo hyönteistutkija? Kuka on paikalla hengaileva teinityttö ja onko boheemi taiteilija kadottanut muutakin kuin inspiraationsa? Vauhtia ja vallattomia tilanteita on luvassa kun hulvattomat hahmot valtaavat rälssitilan lavan.