Auron-fysioterapiaketju palkitsi Raision Veto ja lepo Oy:n

Veto ja lepo Oy palkittiin Auron-ketjun partneriyrityksistä koostuvan ohjausryhmän toimesta Vuoden ketjuyritys -tunnuksella. Vasemmalla Auron Oy:n toimitusjohtaja Panu Kuusisto, kukkia ojentamassa ketjukoordinaattori Paula Koivunen ja oikealla vastaanottamassa Veto ja lepo Oy:n toimitusjohtaja Piko Järvinen henkilökuntineen. Kuva: Ragip Önsoy.

YRITYSUUTISET. Raisiolainen Veto ja lepo Oy vastaanotti fysioterapiaketju Auronin Vuoden ketjuyritys 2015 -palkinnon 5. helmikuuta. Vuoden ketjuyritys -tunnustuksen saaja valitaan vuosittain Auron-ketjun partneriyrityksistä koostuvan ohjausryhmän toimesta.

Vuonna 1975 perustettu Veto ja lepo panostaa ennen kaikkea ajanmukaisuuteen ja asiakaslähtöisyyteen. Veto ja lepo Oy:n toimitusjohtaja Piko Järvinen selventää paikallisesti toimivan ketjuyrityksen periaatteita:

– Auron-ketju tuo työhömme laatutakuun niin henkilöstökoulutuksen kuin raportointijärjestelmän kautta. Raportoinnilla analysoidaan hoidon vaikuttavuutta eri mittareilla.
– Oma Olonosturi on nettipohjainen järjestelmä, joka motivoi harjoittelemaan toimien samalla asiakkaan ja fysioterapeutin yhteydenpitokanavana. Olemme saaneet sen käyttöömme ketjujäsenyyden kautta.

Veto ja lepo Oy:n fysioterapeutit Heidi Kujander (vas,) ja Hannamari Koivisto esittelevät uutta Shockwave Chattanooga -paineaaltolaitetta, jolla voidaan hoitaa kiputiloja esimerkiksi olkapäässä tai polvessa paineen avulla. Se rentouttaa myös jumiutuneita lihaksia. Kuva: Ragip Önsoy.
Veto ja lepo Oy:n fysioterapeutit Heidi Kujander (vas,) ja Hannamari Koivisto esittelevät uutta Shockwave Chattanooga -paineaaltolaitetta, jolla voidaan hoitaa kiputiloja esimerkiksi olkapäässä tai polvessa paineen avulla. Se rentouttaa myös jumiutuneita lihaksia. Kuva: Ragip Önsoy.

Yritys on myös investoinut fysioterapialaitteisiin, joista uusimpana on liikuntaelinten nivel- ja lihasvammoja kuntouttava Shockwave Chattanooga -paineaaltolaite.

– Hankimme Shockwaven joulukuussa 2015, jolloin vastaavaa laitetta ei ollut käytössä vielä missään muualla Turun seudulla. Toinen uutuus on aineenvaihduntaa ja lymfakiertoa aktivoiva PhysioTouch -alipainelaite, Järvinen esittelee.

Hoitojen valikoimaan kuuluu muun muassa akupunktiota, klassista hierontaa, kotikuntoutusta, laserhoitoja, vyöhyketerapiaa ja lymfaterapiaa.

Auron Oy:n toimitusjohtaja Panu Kuusiston mukaan raisiolaisten esimerkillinen ja tinkimätön asenne työhön näkyy esimerkiksi viikoittaisessa yhteydenpidossa ketjuyhtiöön, ketjulle ominaisissa yhtenäisissä toimintamalleissa sekä monipuolisessa viestinnässä paikallisesti ja valtakunnallisesti.

– Veto ja lepo liittyi Auron-fysioterapiaketjuun vuonna 2009 ensimmäisten yritysten joukossa. Viime vuonna ensimmäisen kerran myönnetty Vuoden ketjuyritys -palkinto on kiitos paitsi aktiivisesta yritystoiminnasta paikallisesti myös ketjun tunnusmerkkien käyttämisestä. Veto ja lepo otti omatoisesti Auron-tunnuksen käyttöön markkinoinnissa sekä puhelimeen vastatessa.

Kasvusuunta näkyy Veto ja lepo Oy:ssä laitehankintojen ja kouluttautumisen lisäksi laajentamissuunnitelmissa.

– Suunnitelmat tilojen laajentamisesta vajaalla 100 neliöllä ovat vielä alkutekijöissään, Piko Järvinen sanoo.

Vuoden ketjuyritys 2014 -tunnustus meni niin ikään kasvusuuntaiselle Jyväskylän Fysio Centerille.

Katariina Mäkinen-Önsoy