Suomi-kahvila aloittaa Varissuolla

VARISSUO. Suomi-kahvila, Katariinan seurakunnan uusi, maahanmuuttajien suomen kielen keskustelukerho aloittaa keskiviikkona 13.1.2016 klo 17.30–19.00 Yhdessä yhdistyksen tiloissa, Nisse Kavon katu 3.

Suomi-kahvila on tarkoitettu kaikenikäisille Suomeen muualta muuttaneille. Myös suomalaiset keskustelijat ovat  lämpimästi tervetulleita. Kahvilassa on mahdollisuus harjoitella suomen kielen taitoja mukavasti kahvi- tai teekupin äärellä jutellen. Tavoitteena on saada aikaan avartavaa ja yhdistävää vuorovaikutusta eri kulttuurien välillä: Suomi tulee tutuksi maahanmuuttajille ja eri maiden kulttuurit tulevat tutuiksi suomalaisille. Kahvilaan ei ole pääsymaksua, eikä sinne tarvitse etukäteen ilmoittautua.

Kahvilan toiminnasta vastaa Katariinan seurakunnan maahanmuuttajien ja kansainvälisen työn pappi Johanna Viirros. Kerhoa vetävät vapaaehtoisina Tellervo Vaitinen ja Seija Niemi.