KAARINA. Ammattiopisto Livian sosiaali- ja terveysopisto on muuttanut uusiin tiloihin Kaarinan keskustaan. Viralliset avajaiset järjestetään 20.1.2016 klo: 14.00. Ohjelmassa Kaarinan kaupunginjohtajan tervehdyksen jälkeen kansanedustaja Ilkka Kanerva pohtii juhlapuheessaan sosiaali- ja terveysalan tulevaisuuden näkymiä etenkin lähihoitajan kannalta. Tiloihin ja opetukseen pääsee tutustumaan lähihoitajaopiskelijoidemme opastamana.

Ennen Kaarinan Voivalan merenrantamiljöössä sijainnut Ammattiopisto Livian Sosiaali- ja terveysopisto tarjoaa sosiaali- ja terveysalan ammatillista perus- ja lisäkoulutusta nuorille ja aikuisille. Opisto on osa Peimarin Koulutuskuntayhtymää ja tärkeä osa Kaarinan koulutuskenttää. Uudet tilat sijaitsevat helpompien kulkuyhteyksien ja palveluiden saavutettavissa Kaarinan keskustassa.