DeltaLangh Oy Ab siirtyy Langh Techille Piikkiöön

Sauli Vahtokari Langh Groupin tuotannosta ja Langh Groupin toimitusjohtaja Laura Langh-Lagerlöf. Taustalla vedenpuhdistuslaitteisto, joita Langh Group parhaillaan rakentaa seitsemään Royal Caribbean Cruises Ltd:n laivaan.

YRITYSUUTISET. Rikkipesureita ja siihen liittyviä vedenpuhdistusjärjestelmiä valmistava DeltaLangh Oy Ab on siirtynyt kokonaan piikkiöläisen Langh Techin omistukseen. Langh Tech on ostanut Deltamarin Oy:n osuuden yritysten aiemmin yhdessä omistamasta DeltaLangh Oy Ab:stä.

Yhteistyö Deltamarinin kanssa jatkuu ja jatkossakin avaimet käteen asennuksia tarjotaan myös Deltamarin Floating Constructionin kautta, mikäli asiakas on kiinnostunut ostamaan koko paketin, toteaa Langh Groupille vuosi sitten toimitusjohtajaksi tullut Laura Langh-Lagerlöf.

Langhin kehittämä menetelmä perustuu ympäristöystävälliseen suljetun kierron pesuriin, jota voidaan ajaa myös avoimella kierrolla.

Käytännön tulokset ovat olleet erinomaisia. Näemme, että suljetun kierron vedenpuhdistusjärjestelmä on luotettavasti toimivana ja edullisena ratkaisuna oiva mahdollisuus myös muiden valmistajien skrubberien päivittämiseksi vastaamaan tiukkenevia määräyksiä, kertoo kauppaan tyytyväinen Laura Langh-Lagerlöf.

Uudenlaisia rikkipesureita on viidessä yhtiön omassa laivassa ja nyt niitä on tilattu muun muassa seitsemään Royal Caribbeanin laivaan.

Suljetun kierron rikkipesuri on tulevaisuuden ratkaisu, Langh-Lagerlöf jatkaa.

DeltaLangh -nimi vaihtuu ja laitteita myydään Langh Tech -merkillä. Sauli Vahtokari Langh Groupin tuotannosta pitää muutosta positiivisena:

Uskon, että omistajavaihdoksen myötä pystymme jatkossa reagoimaan nopeammin asiakkaiden tarpeisiin ja kehittämään uusia ratkaisuja tiukkeneviin ympäristövaatimuksiin. Tuotekehitys on aina ollut keskeinen osa Langh-yhtiöiden toimintaa.

Langh-yrityksiin kuuluvat myös varustamotoimintaa harjoittava Langh Ship ja teollisuuden ja laivojen puhdistuspalveluita tarjoava Pesupalvelu Hans Langh. Yhteensä piikkiöläisellä firmalla on 150 työntekijää.