Maskun kunnan vesihuollosta laskuttaa jatkossa Maskun Vesihuolto Oy

MASKU. Maskun kunta myy koko vesihuollon liiketoimintansa tänä syksynä perustetulle Maskun Vesihuolto Oy:lle, joka on Maskun kunnan 100 % omistama yhtiö. Uusi yhtiö aloittaa toimintansa 1.1.2016 ja kaikki nykyiset Maskun kunnan vesihuoltolaitoksen asiakkaat siirtyvät yhtiöön nykyisillä sopimusehdoilla.

Vesihuoltolaitoksen toiminta-alueisiin ei tällä muutoksella ole vaikutusta, ne säilyvät nykyisellään. Yhtiön toimitusjohtajaksi on valittu Maskun kunnan työpäällikkö, Kimmo Thessler ja asiakaspalvelusta vastaa edelleen teknisen toimen toimistosihteeri Anne Turtia.

Kiinteistöjen vesilaskutus Maskun kuntaan päätetään aikaisempaan kulutukseen perustuvalla arvioidulla vesimittarilukemalla 31.12.2015. Mikäli kiinteistön vedenkulutukseen on tullut oleellisia muutoksia, arvioitu lukema on syytä tarkastaa. Jatkossa Maskun Vesihuolto Oy laskuttaa neljä kertaa vuodessa.