Varsinais-Suomen Vuoden maa- ja kotitalousnaiseksi Leena Koivisto Vahdolta

PALKINTO. Vuoden Maa- ja kotitalousnainen 2015 edistää kilpailusääntöjen mukaan alueellaan Maa- ja kotitalousnaisten toimintaa, toimii aktiivisesti järjestön hyväksi ja innostaa muita naisia toimintaan mukaan.

Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaisten hallitus valitsi yksimielisesti Vuoden maa- ja kotitalousnaiseksi Leena Koiviston Vahdon Maa- ja kotitalousnaisista.

Leena Koivisto on ollut Vahdon maa- ja kotitalousnaisten jäsen 1980-luvun alkupuolelta lähtien ja puheenjohtajaksi hänet valittiin ensimmäisen kerran 1990-luvun alussa.  Hänen kerrotaan olevan yhdistyksen toiminnan ylläpitäjä, joka tunteja laskematta on tehnyt mahdolliseksi yhdistyksen toiminnan jo vuosikausia.

– Omalla esimerkillään, kannustuksellaan ja innostuneisuudellaan hän on saanut yhdistyksemme jäsenmäärän kasvamaan ja erityisesti uusia nuoria naisia mukaan toimintaan ja johtokunnan tehtäviin. Leena on ollut aktiivisesti mukana kehittämässä yhdistyksen toimintaa ja hänen ansiostaan Vahdon maa- ja kotitalousnaisilla on esimerkiksi oma fysioterapeutin ohjaama jumpparyhmä. Hän ei kaipaa huomiota tekemisilleen, mutta yhdistyksellemme hänen innostuneisuutensa on korvaamatonta, toteaa yksi ehdotuksen tekijöistä, Vahdon Maa-ja kotitalousnaisten johtokunta.