Naantalin seimitalli avataan adventtina

TAPAHTUMAT. Naantalin seimitalli pystytetään jälleen ensimmäisenä adventtina sunnuntaina 29. marraskuuta kello 16 vanhan kaupungin Itsenäisyydenpuistoon.

Seimitalli on paikallaan koko joulukuun aina sunnuntaihin 3.1.2016 asti. Jouluseimen pystyttämisestä on vuodesta toiseen vastannut Naantalin kotiseutuyhdistys Vallis Gratiaen piirissä toimiva vapaaehtoisryhmä.

Seimen traditioon kuuluu, että se elää ajassa eli siinä on aina jotain tähän päivään liittyvää. Tänä jouluna muistutetaan, että Jeesuksen perhekin etsi majapaikkaa samaan tapaan kuin pakolaiset tänä päivänä. Ja tietysti Naantalin Maria kutoo sukkaa Naantalin perinnettä kunnioittaen.

Jouluseimen avaa kirkkoherra Jyrki Rautiainen ja oman tervehdyksensä tuovat perinteiseen tapaan Naantalin Tiernapojat.