SEURAKUNTA. Syksyn viimeinen Valoa yössä -keskustelu pidetään perjantaina 20.11. klo 18 Pyhän Katariinan kirkossa, jonne kansanedustaja Li Andersson ja arkkipiispa Kari Mäkinen saapuvat keskustelemaan aiheesta Maailma kotina – koti maailmassa.

Valoa yössä -keskustelusarja on kuluneen syksyn aikana kokoontunut Katariinan pappilassa. Tilaisuuksissa on keskusteltu muun muassa pyhistä houkista ja ihmisen elämän käännekohdista.

– Katariinan pappila on ollut aiemmissa Valoa yössä -keskusteluissa lähes täynnä. Viimeisen keskustelun pitäminen kirkossa varmistaa, että kaikki kiinnostuneet mahtuvat varmasti paikalle. Kirkko on myös tunnelmallinen ja joulun odotukseen virittävä paikka ja sen akustiikka toimii illassa esiintyvien Pyhän Martin laulajien kannalta oivasti, kertoo Katariinanseurakunnan kirkkoherra Leena Kairavuo.

Iltojen ideoinnissa mukana ollut emeritus ohjelmapäällikkö Kari J. Kettula on iloinen, että Andersson ja Mäkinen pääsevät osallistumaan tilaisuuteen.

– Halusimme kutsua tilaisuuteen avaria ja monipuolisia maamme ja maailman tulevaisuuden tuntijoita. Uskomme, että Anderssonin ja Mäkisen ajatukset kiinnostavat lähialueiden ihmisiä laajemminkin, Kettula kertoo.

Iltaa yhdessä Leena Kairavuon kansaa isännöivä Kari J. Kettula odottaa illalta laadukasta ja kodikasta keskustelua. Tilaisuus alkaa glögitarjoilulla kirkon eteisessä ja siihen on vapaa sisäänpääsy.