Kauppakeskus Myllyn uusissa ravintoloissa näkyy industrialhenki

Kuvaaja: Kim Ekman/Vision51 Sisustussuunnittelu: Visionary Design Partners Helsinki Oy.

YRITYSUUTISET. Turkulainen julkitilojen, irtokalusteiden ja valaisimien maahantuoja sekä tukkukauppias, Restatop Oy, toimitti kalusteet ja valaisimet kaikkiin TOK:n uusiin Myllyn ravintoloihin ja kahviloihin.

Ravintolat avattiin kahdessa vaiheessa, ensin lokakuussa Qualitano, Tsiken ja Kulman Kuppila ja marraskuun virallisissa avajaisissa Rapido, Bacaro Doppio, Rosso ja Coffee House. Osuuskaupan ravintoloiden lisäksi Restatop on ollut mukana sisustamassa Myllyyn MBakerille Take the Cake-kahvilan. Lisäksi Restatop toimitti kalusteita ja valaisimia kauppakeskus Myllyyn mm. Airo Gelato jäätelökahvilaan, Classic Pizza-ravintolaan ja jo aiemmin avattuun Hesburger ravintolaan.

– Olemme tehneet Myllyssä yhteistyötä usemman suunnittelutoimiston kanssa asiakkaiden toiveita kuunnellen. Uudessa Myllyssä on selvästi haluttu panostaa kuluttajan palvelemiseen. Kaikessa sisustamassa on mietitty kävijöiden viihtyvyyttä, kertoo Restatop Oy:n toimitusjohtaja Minna Knifsund.

Sisustuksessa näkyy ajan henki.

– Sisustajan silmin katsottuna huomioni kiinnittyy industrial-henkisyyteen, vanhoihin mosaiikkilaattoihin ja erilaisten tyylien fuusioon, joka onkin Myllyn ravintolamaailman kantava teema. Ravintoloissa on kekseliäästi kokeiltu eri tyylejä, hän kehuu.

Erityisen huomion kohteeksi hän nostaa Visionary Desing Partnersin suunnittelemat ravintolat, kuten Rapido ja Bacaro Doppio, joissa on hänen mukaansa erityisen ajanhenkinen ote.

 

*Muokattu 23.11. (Kirjoitusvirheitä korjattu).