YRITYSUUTISET. Harri ja Kati Juslén aloittavat Turun Länsikeskuksen Intersportin kauppiaina huhtikuussa 2016. Juslénit toimivat kauppiaina myös Turun keskustan Intersport Hansassa.

Harri ja Kati Juslén aloittivat kauppiasuransa vuonna 2004 Turun KOP-kolmion Intersportissa. Hansaa kauppiaspari on luotsannut vuodesta 2007 lähtien.

– Olemme iloisia siitä, että jatkossa pystymme tarjoamaan turkulaisille alueen parhaat urheilukaupan valikoimat ja palvelut keskustan lisäksi myös läntisessä Turussa. Molemmissa kauppapisteissä on omat vahvuutensa. Länsikeskuksen toiminnan kulmakivet ovat lajiurheilun; palloilun, jääurheilun ja seurakaupan puolella. Hansan vahvuuksia puolestaan ovat laajat juoksu-, fitness-, vapaa-ajanvaate- ja jalkinevalikoimat, kertoo Harri.

– Kattavan valikoiman lisäksi Länsikeskuksen ja Hansan Intersportit tarjoavat asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua sekä urheiluvälineiden huoltoa. Haluamme, että ihmiset liikkuvat ja voivat hyvin. Uskomme myös, että hyvillä sekä oikein valituilla välineillä ja varusteilla ihmiset nauttivat liikunnasta enemmän ja tekevät sitä useammin. Olemmekin Intersport Hansassa ja Länsikeskuksessa sitoutuneita kehittämään jatkuvasti toimintaamme, jotta pystymme tarjoamaan parhaan ja osaavimman palvelun sekä laadukkaat ja monipuoliset valikoimat kilpailukykyiseen hintaan, lisää Harri.

Länsikeskuksen Intersport työllistää kauppiaiden lisäksi 16 ja Hansa 20 urheilukaupan osaajaa.