Joulumarkkinat Paraisten Vanhalla Malmilla

PARAINEN. Vanhan Malmin Joulumarkkinat järjestetään tänä vuonna lauantaina 12. joulukuuta klo 12–16. Markkinoiden ajan alue on suljettu ajoneuvoliikenteeltä.

Fredrikantuvassa tarjoillaan kahvia marenkitortun tai taatelikakun kera, liiterissä taasen tarjotaan riisipuuroa. Paraisten Martoilla on avoimet ovet Brinkas-tuvassa. Siellä tarjoillaan glögiä, kahvia, mehua ja piparkakkuja. Lisäksi tuvassa voi osallistua joulukorin arvontaan.

Ella Janssonin museotuvassa tarjoillaan glögiä, kahvia, leivonnaisia sekä ohrapuuroa. Paikalla on myös nyplääjä Thea Lindell. Tuvassa myydään käsitöitä, omaa villalankaa ja Kotiseutuyhdistyksen yhdessä Sagalundin kanssa tekemiä seinäkalentereita.

Avoinna ovat myös Åbolands hantverkin ja Gullkronan tilat Sinisessä talossa ja lankatallissa Lukkarinkujalla. Vastapäätä Sinistä taloa voi seurata seppämestari Mikko Flemingin työtä sepän pajassa.

Curatio Turunmaan korjausrakentamisyhdistyksellä on avoimet ovet Malmikadulla. Siellä on tarjolla neuvontaa sekä tietoa uusista projekteista.