Läsnäolopakon improvisoitu murhamysteeri valtaa ravintolatilan

Improvisaatioteatteri Läsnäolopakko esittää improvisoidun Murhamysteerin Naantalissa ja Turussa. Kuva: Improvisaatioteatteri Läsnäolopakko.
Improvisaatioteatteri Läsnäolopakko esittää improvisoidun Murhamysteerin Naantalissa ja Turussa. Kuva: Improvisaatioteatteri Läsnäolopakko.

TEATTERI. 

Improvisaatioteatteri Läsnäolopakko esittää improvisoitua Murhamysteeriä kolmen ruokalajin illallisella ravintola Naantalin Metsätähdessä kahtena iltana. Ensimmäinen esitys Metsätähdessä on 19. lokakuuta ja toinen 23. marraskuuta. Molemmat tilaisuudet alkavat kello 18.

Läsnäolopakon koko illan improvisoidussa murhamysteerissä katsojat pääsevät yhdessä tarinaa johdattelevan etsivän kanssa selvittämään tapahtunutta julmaa murhaa.

Tarinan hahmot kertovat kukin oman versionsa tapahtumien kulusta ja näitä ristiriitaisia kertomuksia seurataan kuulustelujen sekä takaumien kautta. Antamalla esiintyjille monenlaisia syötteitä katsojat pääsevät sakeuttamaan lavalla syntyvää ainutkertaista rikostarinaa mitä jännittävimmillä käänteillä. Lopulta nähdään kuka puhuu totta ja kuka valehtelee.

Koska esitys on täysin improvisoitu, ei mitään ole suunniteltu saati käsikirjoitettu etukäteen. Mysteeri selviää samaan aikaan sekä yleisölle että esiintyjille! Istu siis maukkaan menun ääreen, vedä Sherlock-hattu päähäsi ja antaudu improvisaatiolle!

Tapahtuma on K-18. Lipun hinta sisältää Naantalin Metsätähdessä kolmen ruokalajin improvisoidun illallisen ja teatterin.

Marraskuussa ja joulukuussa Improvisaatioteatteri Läsnäolopakko esittää Murhamysteeriä myös Turun Kaupunginteatterin Viides näyttämö -ravintolassa.

Improvisaatioteatteri Läsnäolopakko ry on Turun ylioppilasteatterilla vuonna 2011 perustettu improvisaatioryhmä ja syksyllä 2020 perustettu yhdistys, joka keskittyy erityisesti musiikilliseen, show-henkiseen ja pitkään improvisaatioon. Läsnäolopakolta onnistuvat niin lyhyet sketsipotpurit kuin pidemmät koko illan show’t. Läsnäolopakko keikkailee esimerkiksi yksityistilaisuuksissa ja yritysten juhlissa, järjestää tilauksesta koulutuksia sekä tuottaa omia improesityksiä.

Turun Seutusanomat