Elämykselliset luontoyhteysillat Sukselan vanhalla kyläkoululla

Paimion Sukselan vanha kyläkoulu.
Paimion Sukselan vanha kyläkoulu. Kuva: Turun Seutusanomien arkisto / Katariina Mäkinen-Önsoy.

PAIMIO.

Sukselan kyläyhdistys on aloittanut Rosen-terapeutti, luontoyhteyskouluttaja Tuula Kristiina Laurin kanssa luontoaiheiset illat, joiden tavoitteena on tuoda esille tärkeitä luontoteemoja elämyksellisessä muodossa.

Paimiossa sijaitsevalla Sukselan vanhalla kyläkoululla pidetyt tilaisuudet maa- ja vesi-elementtien teemoilla saivat erinomaisen vastaanoton.

Seuraavaksi vuorossa on tuli 23. lokakuuta ja viimeisenä teemana on ilma 13. marraskuuta. Tilaisuuksissa on teemaan liittyvää musiikkia, valokuvatauluja sekä runoja näyttelystä Olet luontoa sekä keskustelua alkuperäiskansojen ja muinaisten suomalaisten luontosuhteesta, mitä voimme heiltä oppia.

Puheenvuoroissa ovat aiheina meditaation ja luonnon monimuotoisuuden vaikutus hyvinvointiimme, myös tieteellisen tutkimuksen valossa. Sukselan kyläyhdistyksen pitämän puffetin jälkeen ilta päättyy lyhyeen yhteiseen luontomeditaatioon. Sisäänpääsymaksu on viisi euroa. Iltoihin tulee ilmoittautua etukäteen tekstiviestillä Tuula Laurille, puhelinnumeroon 040 8238 154.

Katariina Mäkinen-Önsoy