Millainen kahvinjuoja sinä olet?

MITÄ MIELTÄ

Kahvi kuuluu eittämättä suomalaiseen ruoka- ja juomakulttuuriin. Kun ystäviä tulee kylään, heille tarjotaan tietenkin kahvia. Kahvi on myös yleisin arjen ”jälkiruoka” – juohan moni meistä ruoan päälle kahvit.

Suodatinpusseja valmistavan suomalaisyritys Fredmanin tutkimuksessa selvisi, että 45 prosenttia suomalaisista on aloittanut kahvinjuonnin jo alle 15-vuotiaana. Tutkimukseen osallistui tuhat suomalaista ja heistä peräti 87 prosenttia oli kahvinjuojia.

Vastanneista 42 prosenttia kertoi juovansa päivän aikana useamman kupillisen kahvia. Kolmannes kertoi juovansa vain kupin tai kaksi päivässä – ja säästävänsä nämä kahvit päivän ”hemmotteluhetkiin”.

Kuten arvata saattaa, moni vastaajista oli sitä mieltä, että ilman aamukahvia tai paria päivä ei vain lähde kunnolla käyntiin.

Turun Seutusanomien Mitä Mieltä -nettigallupissa kysytään tällä kerralla meidän lukijoidemme suhdetta kahviin. Millainen kahvinjuoja sinä olet?

Onko kahvi sinulle aamunavaaja ja päivän piristäjä, juotko kahvia pitkin päivää useita kupillisia vai säästätkö sinäkin kahvikupillisen päivän hemmotteluhetkeen?

Kaikkien vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan palkintoja Linnateatterin näytöksiin.

Mitä Mieltä -nettigallup löytyy osoitteesta www.turunseutusanomat.fi. Vastausaikaa on 15. lokakuuta asti. Kyselyn tuloksia julkaistaan printtilehdessämme ja nettilehdessä keskiviikkona 23. lokakuuta.