Ida Paul & Kalle Lindroth -duo esiintyy Linnateatterissa

Ida Paul & Kalle Lindroth
Ida Paul & Kalle Lindroth on tunnettu hurmaavista popmelodioistaan ja kyvystään kertoa tarinoita laulujensa kautta.

TAPAHTUMAT.

Turun Linnateatterissa koetaan 3. lokakuuta Ida Paulin ja Kalle Lindrothin Kahdestaan, vielä kerran -konsertti. Suomen hurmaavimpiin duoihin lukeutuva Ida Paul ja Kalle Lindroth julkaisee odotettua uutta musiikkia sekä Kahdestaan, vielä kerran -kiertueen, joka jää toistaiseksi duon viimeiseksi kiertueeksi. Syksyn kiertueella he esiintyvät nimensä mukaisesti kaksin, ilman bändikokoonpanoa.

Ida Paul & Kalle Lindroth on tunnettu popmelodioistaan ja kyvystään kertoa tarinoita laulujensa kautta. Heidän soundissaan yhdistyy tarttuvat melodiat, samaistuttavat lyriikat ja modernit pop-elementit luoden kokonaisuuden, joka puhuttelee eri sukupolvia.

Kahden ihmisen välisestä voimakkaasta yhteydestä kertova Kahdestaan-single palaa soundiltaan Idan ja Kallen juurille ja antaa esimakua vielä ennen viimeistä kiertuetta julkaistavasta kokonaisuudesta. Jatkuvaa livesuosiota nauttiva duo jää ensi vuonna pitkälle tauolle. Ennen taukoa saadaan kuitenkin vielä nauttia duon uudesta musiikista.

Kahdestaan on meiltä pitkästä aikaa puhdas rakkauslaulu, joka jatkaa esimerkiksi Planeetat-kappaleen tematiikkaa ja tunnelmaa. Biisillä on myös toinen taso; olemme alusta asti tehneet kappaleita kahdestaan ja kiertäneet niin myös keikkalavoja. Vaikka matkan varrella kiertuekokoonpanoon ja biisien tuotantoon on liittynyt lisää ihmisiä, ydin on aina pysynyt samana, duo kertoo.

Menestyksekkäällä kaksikolla on katalogissaan liuta tuplaplatinaa, platinaa ja kultaa saavuttaneita singlejä, tuplaplatinarajan rikkonut Nää kaikki kertoo susta -debyyttialbumi, platinan ylittänyt kakkosalbumi Vuonna nolla ja kultarajan ylittänyt kolmas albumi Koko maailma meidät näkee, neljä Emma-ehdokkuutta sekä loppuunmyydyt konserttisalit ja klubit ympäri Suomen.

Duon suosituimpia kappaleita ovat muun muassa Hakuammuntaa, Parvekkeella, Kupla ja Planeetat. Tietoa Ida Paul & Kalle Lindroth Kahdestaan, vielä kerran -konserttikiertueen lipuista ja ajantasainen keikkalistaus löytyy warnermusiclive.fi:stä @idajakalle. 

Turun Seutusanomat