Auralassa vietetään juhlaviikkoa

Kuka otti tämän valokuvan?

TURKU.

Turussa sijaitsevan Auralan kansalaisopiston seinällä on kiehtova pala historiaa: noin 80 vuotta vanha valokuva, joka on otettu Vanhan PuuAuralan edessä. Valokuvan alkuperä herättää yhä kysymyksiä – kuka otti tämän kuvan ja keitä kuvassa oikein on?

Valokuva on kiinnostanut niin Auralan Setlementin asiakkaita kuin henkilökuntaakin, ja nyt toivomme, että joku voisi auttaa ratkaisemaan tämän mysteerin.

Auralassa vietetään juhlaviikkoa 23.–27. syyskuuta, kun Auralan Setlementti täyttää 23. syyskuuta 85 vuotta! Juhlaviikon kunniaksi Auralassa on tarjolla ilmaiset kahvit ja pientä makeaa koko juhlaviikon ajan. Samalla kävijöillä on mahdollisuus tutustua Auralan Setlementin monipuoliseen toimintaan ja päästä näkemään tämä arvoituksellinen valokuva omin silmin.

Kaikki ovat tervetulleita juhlistamaan Auralan Setlementin historiaa ja ehkä auttamaan valokuvan tarinan selvittämisessä. Auralan ovet ovat kaikille avoimet niin juhlaviikkona kuin muulloinkin.

Auralan kansalaisopiston monipuoliseen kurssivalikoimaan pääsee tutustumaan syyskuun loppuun asti edulliseen kolmen euron kertamaksuun. Kokeilulipun voi ostaa Auralan toimistosta ja antaa lipun valitsemallaan tunnilla opettajalle.

Kokeilumahdollisuus on osallistujalle uusille kursseille, joiden alkaminen on varmistunut, ja joissa on vielä vapaita paikkoja. Kokeilumahdollisuus ei koske lyhytkursseja, yksilöopetusta, tietotekniikkakursseja, verkkokursseja eikä yhteistyökumppaneiden kanssa järjestettäviä kursseja. Koko syksyn kurssivalikoima löytyy täältä.

Turun Seutusanomat