Yhdessä Kotikulmilla -toimintaa Raisiossa

RAISIO.

Yhdessä Kotikulmilla -toiminta alkaa 29.8. Kaanaan koulun parkkipaikan puoleisella pihalla. Toiminta jatkuu torstaisin kello 17.30–18.30.

Säiden salliessa ollaan ulkona, esimerkiksi kävellään ja pelaillaan pihapelejä. Huonoilla keleillä siirrytään koulun ruokalaan sisätiloihin. Toiminta suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa niin, että kaikki halukkaat pystyvät osallistumaan toimintaan iästä ja toimintakyvystä riippumatta.

Kaanaan ryhmäpuutarhan parkkipaikalla kokoontuu maanantaisin kello 12 Yhdessä Kotikulmilla -kävelyryhmä. Kävelylenkit suunnitellaan osallistujien toiveiden ja kunnon mukaan. Kaikki ovat tervetulleita mukaan kävelemään ja vaihtamaan kuulumisia.

Tikanmaan ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin kello 10–12 Tikanmaan nuorisotalolla.

Ikäihmisille suunnatussa toiminnassa Tikken nuokkarilla on mahdollista muun muassa keitellä kahvia, pelata pingistä, biljardia ja korttia sekä tuolijumpata. Toimintaa on organisoimassa vertaisliikuttajat, mutta sisällöt suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä osallistujien kanssa.

Osallistua voi ilman ennakkoilmoittautumista. Jos kuitenkin haluaa ajankohtaisia tietoja toiminnasta, kannattaa käydä ilmoittautumassa infolistalle Raision kaupungin sivujen kautta.

Toimintaa toteutetaan liikuntapalveluiden, omakotiyhdistysten ja alueen asukkaiden yhteistyönä.

Katariina Mäkinen-Önsoy