Ilmastoiltapala Mynämäessä Laurin koululla

MYNÄMÄKI.

Ilmastonmuutos kiihtyy – Mitä konkreettisia tekoja voimme tehdä? on aiheena Mynämäen Laurin koululla pidettävällä ilmastoiltapalalla. Monitoimitilassa 24.10. kello 18 järjestettävään kaikille avoimeen ilmastoiltaan kuljetaan alakoulun pääovesta.

Ilmastonmuutoksen kiihtyminen ja luonnon pahoinvointi huolettaa monia. Epätietoisuus voi saada olon toivottomaksi ja omat vaikutusmahdollisuudet saattavat tuntua mitättömiltä. Aikamme ympäristöhuolia ratkotaan kuitenkin arjen tasolla, omassa kodissa ja kunnassa.

Tilaisuuden avaa Mynämäen seudun Pienkiinteistöyhdistyksen puheenjohtaja Lauri Numminen. Mynämäen kunnanjohtaja Carita Maisila alustaa kunnan ilmastotoimisto, Leader Ravakan Sara Niskanen kertoo paikallisesta nuorten toiminnasta ja Valonian Salli Ojala tuo mukanaan vinkkejä arjen ilmastotekoihin.

Mynämäen Laurin koulun ilmastoiltapalalla on tarjolla pientä iltapurtavaa. Tapahtuman järjestävät Mynämäen seudun Pienkiinteistöyhdistys ja Leader Ravakka yhteistyössä Valonian ja Mynämäen kunnan kanssa.

Katariina Mäkinen-Önsoy