Tanssii tähtien kanssa kiinnostaa Turun Seutusanomien lukijoita eniten

MITÄ MIELTÄ

Kysyimme syyskuun Mitä Mieltä -nettigallupissamme, mitkä tosi-tv-sarjat kiinnostavat lukijoitamme eniten. Voiton vei Tanssii tähtien kanssa, jota kertoi seuraavansa 20 vastaajaa.

Tanssi tähtien kanssa -kilpailijoita kehuttiin vastauksissa erikseen siitä, miten sitoutuneesti he jaksavat harjoitella entuudestaan itselleen vaikeita tanssikuvioita, ja myös ohjelman musiikki mainittiin yhtenä sen seuraamisen syynä.

Mitä Mieltä -gallupimme keräsi tällä kertaa reilut 60 vastausta.

Toiseksi kyselyssä tuli Selviytyjät Suomi, jota kertoi seuraavansa 11 lukijaamme. Vain yhden äänen päähän jäi Maajussille morsian, joka sai siis kymmenen ääntä.

Seitsemän vastaajaa kertoi, ettei katsele tosi-tv-ohjelmia lainkaan.

Kolmen suositumman ohjelman lisäksi lukijamme muistivat mainita monen monta muutakin tosi-tv-ohjelmaa. Ensitreffit alttarilla oli viiden vastaajan suosikki, kolme äänesti Petolliset-ohjelmaa ja kaksi vastaajaa ohjelmaa Sukuni salat. Myös Amazing Race Suomi sai kaksi ääntä.

Hajaääniä saivat myös Myyrä, Lego Masters, Rikkaat ja rahattomat, Haluatko miljonääriksi, Elämäni biisi ja Farmi. Yksi lukija kertoi, ettei katsele suomalaisia tosi-tv-ohjelmia, mutta kylläkin ulkomaalaisia – usein alkuperäisiä – versioita.

Kaikkien vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvottiin lippuja Tanssiteatteri ERI:n näytöksiin. Arpaonni suosi Riina Veijalaista ja Markus Ruohosta. Voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.