Runosmäen Riimin avajaiset Turun päivänä

TURKU.

Runosmäkeläisten yhteinen monitoimitalo avataan virallisesti Turun päivänä 15. syyskuuta. Avajaisten ohjelma tarjoaa nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille. Avajaisissa on myös kahvitarjoilut koko tapahtuman ajan.

Monitoimitalo tarjoaa monta mahdollisuutta. Riimissä toimivat Turun kaupungin toimijat, Maarian seurakunta sekä eri järjestöt. Riimissä on kaikille sopivia vuokrattavia tiloja. Avajaiset tarjoavat loistavan tilaisuuden tutustua tiloihin ja toimijoihin. Paikalla ovat partiolaiset, Runosmäkiseura ry, Runosäen Eläkkeensaajat ry, Pohjoisen Turun Eläkkeensaajat ry ja Turun Seudun Nivelyhdistys ry.

Ohjelma alkaa kello 11.15 tervetulotoivotuksella kirjastoaukiolla. Riimin tutustumiskierrosten kokoontuminen tapahtuu kirjastoaukiolla kello 11.30, 12.30, 13.30 ja 14.30. Riimin taidekierroksen kokoontuminen on kirjastoaukiolla kello 12. Kierros kestää noin 45 minuuttia.

Turun tuomiokirkon poikakuoro esiintyy ja laulattaa yleisöä kirkkosalissa iltapäivällä.
Tatu ja Patu -esitys on koko tapahtuman ajan Lasten kokoelmat -tiloissa. Syksyinen askartelupaja pidetään avoimessa päiväkodissa kello 11–13. Pelailua lapsille nuorille ja aikuisille on luvassa monitoimisalissaliikuntasalissa Yhteisvastuun ja lähetystyön tuotteita on myytävänä seurakunnan aulassa.

Tilaisuuden lopuksi saadaan ihailla upeaa tulinäytöstä Riimin pihalla. Maarian seurakunta järjestää päivän päätösmessun kirkkosalissa.

Turun Seutusanomat