Lemust’ leippä -markkinat valloittavat jälleen Lemun kentän

MASKU.

Perinteiset Lemust’ leippä -markkinat 14. syyskuuta Lemun urheilukentällä kokoavat paikallisia yhdistyksiä ja yrityksiä myymään tuotteitaan ja esittelemään toimintaansa. 

Maskun Lemun kunnanosassa järjestettävän tapahtuman markkinaemäntänä toimii tänä vuonna Terhi Jokila, joka viihdyttää markkinayleisöä myös laulullaan. 

Ohjelmalavalla kello 12 markkinoiden avauksen suorittaa hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja Aki Simola. Terhi Jokila esiintyy yhdessä Pasi Bergmanin kanssa kahteen otteeseen ennen Pekka Laamasen Ranttali-sirkusnumeroa.

Yhden miehen esitys yhdistelee eri sirkuslajeja. Sirkuslajeina mukana ovat muun muassa keppihevostasapainoilu, yksipyöräinen, jongleeraus ja akrobatia. Yleisöllä on mahdollisuus puhua ja kysyä kysymyksiä ihan mistä vain esityksen aikana. Tuhannet lapset ovat kokeneet Ranttalin, ja se on nähty esimerkiksi kouluissa, kirjastoissa, päiväkodeissa, sairaalan lastenosastoilla, tapahtumissa ja kaduilla. Esitys on taannut joka kerta hyvän mielen sekä lapsille että aikuisille. 

Tapahtumaan tuo tervehdyksensä kunnanjohtaja Miira Raiskila kello 14. Terhi Jokila esiintyy yhdessä Pasi Bergmanin kanssa vielä ennen markkinat huipentavaa palkintojen jakoa. 

Markkinaohjelmassa on myös muun muassa Sienineuvontaa, lelujen vaihtotori, poistokirjoja, vanhoja sekä uusia moottoripyöriä, poniratsastusta, keppihevosia, arpajaisia ja kasvomaalausta.

Lemust’ leippä -markkinat ovat lauantaina 14.9. kello 12–15.

Turun Seutusanomat