30.000 lihassupistusta kolmessa vartissa

Roosa Kuivalainen esittelee EMS-laitetta, jolla saadaan lihas supistumaan noin 30.000 kertaa kolmessa vartissa.

YRITYSUUTISET

Työskenneltyään muun muassa asiakaspalvelutehtävissä, kokkina sekä kommunikaation ja viittomakielen ohjaajana Roosa Kuivalainen siirtyi viime syksynä hoitoalalle – ja päätti tarjota asiakkailleen harvinaista herkkua, EMS-hoitopalvelua.

– Äitini on sairastanut MS-tautia pitkään. Hän kävi ottamassa EMS-hoitoja, ja koki saavansa niistä valtavasti hyötyä. Innostuin EMS:stä ja sitä tarkkaan tutkittuani päätin ottaa sen palveluvalikoimaani, kertoo Roosa Kuivalainen.

EMS eli Electric Muscle Stimulation on lihasaktivaattorilaitteella lihakseen annettavaa hoitoa, jossa lihasaktivaattori sähköimpulssien avulla aktivoi lihasta. Roosa Kuivalainen suosittelee kerrallaan 45 minuutin hoitoja, joiden aikana lihas saadaan supistumaan noin 30.000 kertaa laitteen avulla.

– EMS-hoidon avulla voidaan tehostaa rasvanpolttoa sekä vahvistaa ja aktivoida hoidettavia lihaksia. Minulla on asiakkaita erilaisin taustoin ja tavoittein – muun muassa fitness-kilpailijoita, kuntoilijoita, synnytyksen jälkeen vatsalihaksiaan kuntouttavia äitejä ja iäkkäitä ihmisiä, jotka haluavat parantaa lihaskuntoaan, luettelee Kuivalainen.

Roosa Kuivalainen kertoo, että lihasaktivaattorin avulla voidaan saada aivan uudenlainen tuntuma hoidettaviin lihaksiin.

– Eräskin asiakkaani kertoi, että vasta EMS-hoidon jälkeen hän todella tunsi vatsalihaksensa – ja sen ansiosta pystyi vihdoin salitreeneissä tekemään vatsalihasliikkeensä oikein.

EMS-hoidossa käydään siis monin eri tavoittein; joku haluaa saada vatsalihaksensa esiin ja rasvaprosenttia alas, joku toinen voi ottaa hoitoja kuntoutusmielessä ja kolmannen tavoitteena voi olla vain parantaa lihaskuntoaan, jotta arki tai treenit sujuvat entistä paremmin.

Roosa Kuivalaisen hoitolan nimi on persoonallinen Hillona.

– Suunnittelin logon ensin lempikirjaimestani eli H-kirjaimesta ja vasta sitten mietin, mikä hoitolan nimi voisi olla, kertoo Kuivalainen yrityksensä taustaa.

Hän perusti hoitolansa aluksi Raisioon, mutta kun Turussa Rauhankadulta vapautui sopiva liiketila, hän tämän vuoden alussa muutti sinne.