Turussa pyöräillään tulevana sunnuntaina

Turku Touring Pyöräily kerää vuosittain reilun 500 pyöräilijän osallistujajoukon.

PYÖRÄILY

Sadat pyöräilijät lähtevät taas tulevana sunnuntaina Turun ympäristöön koko perheen kuntopyöräilytapahtumassa.

Turku Touring Pyöräily on hyväntuulinen kuntopyöräilytapahtuma, joka vuosittain kokoaa yhteen yli 500 kuntopyöräilijää. Kuntopyöräilyn keskuspaikkana toimii Turun Tuomiokirkko, josta suuntana ovat nyt ensimmäistä kertaa itäisen Varsinais-Suomen kauniit reitit. Matkoina tänä vuonna on tarjolla Tour 60, Tour 100 ja Tour 200 eli matkavalikoimaa on niin aktiivipyöräilijälle kuin satunnaiselle työmatkapyöräilijälle.

Kuntopyöräilytapahtuma kokoaa yhteen sekä paikallisia harrastajia että ulkopaikkakuntalaisia harrastajia.

Tapahtuma aiheuttaa liikenteelle tilapäistä haittaa.

Reiteistä Tour 60 kulkee noin 60 kilometrin matkan, jonka aikana pääsee maistamaan kaunista varsinaissuomalaista maaseutua, mutta reitin pituus ei silti huimaa päätä. Tämä matka sopii parhaiten juuri jokapäiväiselle pyöräilijälle tai satunnaisille työmatkapyöräilijöille.

Tour 100 puolestaan ottaa mukaan enemmän mutkittelevia kauniita pikkuteitä ja sopii aktiiviharrastajalle tai aloittelevalle kuntopyöräilijälle. Reitin varrella on kolme huoltopistettä, jonka aikana pääsee täyttämään energiavarastoja.

Tour 200 ajetaan ryhmäajona ennalta määrätyissä vauhtiryhmissä. Näitä on neljä: 27 km/h, 30 km/h, 33 km/h ja 36+ km/h. Reitti sopii niin kokeneelle harrastajalle kuin myös itseään haastavalle aktiivipyöräilijälle.

Lisätietoa Turku Touring Pyöräilystä ja ilmoittautuminen löytyvät osoitteesta www.turkutour.fi