Turkulaisin yritys -kilpailu on käynnissä – äänestyslinkki jutussa

Turkuseura.
Turkuseura.

Kuusi paikallista yritystä mukana Vuoden turkulaisin yritys -äänestyksessä.

TURKU.

Vuoden turkulaisinta yritystä etsitään 19.8. käynnistyneessä jännittävässä kilpailussa. Ensimmäistä kertaa järjestettävän kilpailun takana ovat Turkuseura ja Turku Center, jotka haluavat nostaa esille yrityksiä, jotka heijastavat turkulaisuutta ja tukevat kaupungin vetovoimaa.

Kilpailun äänestys on avoinna 19. elokuuta alkaen Turkuseuran verkkosivuilla, ja turkulaisilla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, mikä yritys saa arvostetun tittelin. Äänestysaika päättyy 6. syyskuuta, ja voittaja julkistetaan Turun päivänä 15. syyskuuta.
Kilpailu on tarkoitus järjestää vuosittain, ja se tarjoaa paikallisille yrityksille mahdollisuuden saada tunnustusta turkulaisuudestaan.

Näin kaupunkilaisille tarjoutuu mahdollisuus osoittaa tukensa paikalliselle elinkeinoelämälle ja vaikuttaa siihen, millainen Turku nähdään sekä kaupungissa että sen ulkopuolella.

Kilpailun finalisteiksi on valittu kuusi yritystä.

Ne kaikki ovat tunnettuja turkulaisesta identiteetistään ja vaikutuksestaan kaupungin vetovoimaan. Finalistit edustavat monipuolisesti Turun kulttuuria, ruokailu- ja vapaa-ajan elämää sekä designia.

Ravintola Dennis on palvellut turkulaisia jo vuodesta 1975 lähtien, tarjoten italialaisia makuja Turun sydämessä. Dennis on tunnettu erityisesti laadukkaista pizzoistaan, jotka ovat vakiinnuttaneet paikkansa turkulaisten arjessa ja juhlassa.

Leluliike Casagrande on ollut osa turkulaisten lapsiperheiden elämää vuodesta 1955. Liike tunnetaan laajasta ja monipuolisesta leluvalikoimastaan sekä lämpimästä asiakaspalvelustaan, joka on tehnyt siitä sukupolvien suosikin.

Kakola Brewing on turkulainen pienpanimo, joka ammentaa inspiraationsa Turun rikkaasta historiasta ja eläväisestä kaupunkikulttuurista. Panimo on tullut tunnetuksi innovatiivisista ja laadukkaista oluistaan, jotka ovat saavuttaneet suosiota niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin.

Linnateatteri on Turun kulttuurielämän keskeinen toimija, joka tarjoaa monipuolista teatteria turkulaisille ja muualta tuleville vieraille. Teatterin ohjelmisto kattaa kaiken komediasta draamaan, ja se on tunnettu erityisesti rennosta ja helposti lähestyttävästä tunnelmastaan.

Kui Design on turkulainen designtalo, joka tuo esille kaupunkikulttuuria ja paikallista osaamista innovatiivisten tuotteidensa kautta. Heidän tuotteensa, kuten tekstiilit ja asusteet, ovat saaneet inspiraationsa Turusta ja sen ainutlaatuisesta ilmapiiristä.

Nightclub Marilyn on yksi Turun yöelämän ikonisimmista paikoista, joka on vetänyt puoleensa juhlakansaa jo vuosikymmenten ajan. Marilyn tunnetaan energisestä tunnelmastaan ja monipuolisista tapahtumistaan, jotka ovat tehneet siitä paikallisen yöelämän legendan.

Vuoden turkulaisinta yritystä voi äänestää täällä.

Katariina Mäkinen-Önsoy