Tanssia koko elämä!

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa esittelyjaksolla, jonka jälkeen päästään ihastelemaan tanssin taian suoria lähetyksiä. 

TANSSI.

Tanssii Tähtien Kanssa viettelee katsojat TV-ruutujen ääreen jälleen syyskuun alusta. Ohjelmassa starttaa tällä kaudella kolme uutta tähtivalmentajaa. Maskulaislähtöinen Kastanja Rauhala ryhtyy valmentamaan eri aloilta tuttuja persoonia Mikko Matikan ja Liisa Setälän kanssa.

Kastanja Rauhala tavoittelee voittoa muusikko Isaac Senen parina. Suurelle yleisölle Sene on tuttu vuoden 2022 Uuden Musiikin Kilpailusta. Mies yritti sen kautta Suomen edustajaksi Euroviisuihin. Senen esittämä Kuuma jäbä nousi kisojen puheenaiheeksi.

Lapsesta saakka tanssinut Rauhala pääsee nyt toteuttamaan unelmaansa. Kosketus TTK-maailmaan syntyi jo formaatin ensimmäisellä kaudella kaksitoista vuotta sitten.

Maskusta Rauhalan tie suuntasi Tampereen yliopistoon, jossa hän opiskeli kauppatieteen maisteriksi. Ura eteni mm. vakuutusmaailmassa, mutta taide vei voiton.

Tanssinopettajana Kastanja Rauhala on edennyt monipuolisesti.

Oppilaiden mukaan hän on taitava luomaan ilmapiirin, jossa jokainen uskaltaa heittäytyä. Meriittejä on vaikka muille jakaa. Aktiiviurallaan hän on tanssinut Suomen maajoukkueessa,  saavuttanut SM-kultaa ja muita sijoituksia. Viimeisimpänä saavutuksena aikuisten Champion luokan SM-voitto vuodelta 2022.

Maailmanmatkaajaksi tunnustautuva kaunotar kertoo reissujen toimivan energianlähteinä. Kuvagalleria vilisee unohtumattomia hetkiä eksoottisissa kohteissa Balilta Australiaan.

– Reissut toimivat niin virkistäjinä kuin inspiraation luojina, kertoo Rauhala.

Pressitilaisuudessa nuori pari ei esiintynyt yhtä räväkästi kuin vanhemmat kollegansa, mutta hiljaisissa vesissä muhii yllätys. Treenit starttasivat elokuun puolivälissä ja pari lupaa valloittaa TV-parketit.

– Tanssimatkaamme kulminoivat ikä, kunnianhimo ja avoimuus, he tiivistävät.

– Tanssilajeista lattarit ovat suosikeitani. Niitä odotan innolla. Latinotanssit ilmentävät vahvoja tunteita – rakkaus ja intohimo siivittävät askeli, Rauhala kiteyttää.

Samaa mieltä on myös Isaac Sene. Muusikkona hän lupaa virittää kehonsa huippuinstrumentiksi. Rytmiä löytyy verestä!

Timo Salmesmaa